Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 17.09.2018 - 23.09.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I dalje ste u fazi preokreta i velike promenljivosti kada su partnerski odnosi u pitanju. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati više nego dobro. Veliku energiju koja u ovom trenutku postoji usmerite na živost, dobro raspoloženje, na strast i akciju sa voljenom osobom i uživaćete u danima koji vam predstoje. Oni koji su usamljeni neka očekuju iznenađenja. Nove osobe vam bukvalno uskaču u život, donoseći vam dobro raspoloženje, mnogo izlazaka i druženja i fantanstičnu komunikaciju. Može vas zainteresovati osoba sa kojom imate razliku u godinama, što nikako neće predstavljati prepreku za obostrano uživanje.

Posao

U periodu ste koji je poslovno dobar, iako se vi lično ne osećate baš fenomenalno i smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija, smaraju vas kontakti sa nekim ljudima, ali nemojte gledati usko – ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva. Neki od vas će već tokom ove nedelje konkretizovati jedan posao ili bitnu saradnju, dok će drugi sve to prolongirati za početak naredne sedmice.

Novac

Promenljiva situacija kada su u pitanju troškovi vezani za privatni posao ili porodicu. No, uspevate da održite stabilnost.

Zdravlje

Dame Lavovi bi mogle da provere hormonski status i da urade kontrolu kod ginekologa. Generalno gledano – ne osećate se ni malo loše.

Hrana

Negde ste pronašli balans i pravu meru kada je ishrana u pitanju i osećate se odlično. Pomozite sebi i svom organizmu dodatno i izbacite sa jelovnika one namirnice za koje znate da baš i nisu zdrave. Dakle, smanjite začine, jedite manje masnu hranu i odreknite se ponekog slatkiša...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter