Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže....

Posao

Nije loš period da se naprave neke fine promene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski deo. U prevodu – nemojte da zacepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu, ili – nemojte da tražite premalo, pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Novac

U ovoj vas nedelji mogu potrefiti neke veće parice. No, isto tako – svojim potezima možete izbiti sebi pare iz džepa. Zato – pamet u glavu, budite mudri.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom delu nedelje.

Hrana

Preporuka da nešto ozbiljno promenite u svom načinu ishrane svakako stoji i na dalje. Šta više, neke od vas na to mogu naterati i problemi sa varenjem koji mogu biti vrlo aktuelni tokom ovog perioda. Koristite što više čajeva, naravno – prirodnih, ne filter kesica.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.