Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi umete biti skandal majstor i « drama queen » ali bilo bi baš dobro kada biste tokom ove sedmice malo smanjili doživljaj….Opozicija Venere iz vašeg znaka i Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava može itekako da prodrma temelje vašeg odnosa, pa je potrebno obazrivo rukovati sa ovim energijama. Dakle, ako nećete da uđete u period burnih svađa, koji može završiti i prekidima, onda se potrudite da boravak Venere u polju ličnosti iskoristite na taj način što ćete svu silinu i vatru vaše ljubavi usmeriti ka partneru. On će itekako na to umeti da odgovori na pravi način. U suprotnom….sve sam vam objasnila….Ako ste slobodni, za vas se ne brinem uopšte. Oko vas se vrti jato udvarača, vi birajte šta vam je po volji….

Posao

Oni preko puta vas, bilo da su kolege, saradnici, nadređeni – isisavaju vam energiju, nerviraju vas za sve pare, bodu vas u mozak. Možete da zaričete, a i ne morate. U prvom slučaju – spremite se na obračun i ratovanje….u drugom – biće varijanta – tresla se gora, rodio se miš. U prevodu – sve će leći na svoje mesto i zaboraviće se, kao da ga nije ni bilo. Ja vam predlažem drugu varijantu, a vi kako hoćete…Nemate sada dovoljno aduta za borbu, bolje se povucite, iako vam to neće biti po volji….

Novac

Apetit vam se otvorio i po pitanju novca. Da, pare će vam dolaziti. Ali, vi ćete ih trošiti kao da je taj « bunar » nepresušan. A nije, verujte….bolje ostavite neki dinar sa strane….

Zdravlje

Stariji Lavovi – krvni sudovi, holesterol, šećer. Ne igrajte se sa svojim zdravljem – kontrolišite se kod lekara češće ! Mlađi – smanjite slatkiše, generalno – hranite se zdravije !

Hrana

Znatno povećanje apetita tokom perioda tranzita Venere kroz vaše polje ličnosti. Da, sa ovom Venerom ćete svakako biti šećerni i medni, ali potrudite se da ne budete u varijanti « poješću sve kolačiće…. « . Probajte malo i voće – i ono je slatko….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter