Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa elanom idete da radite jer se preko posla pojavila osoba sa kojom imate vrlo zanimljiv kontakt. Iako vi volite da dobijete sve odmah i sada, trenutno vam prijaju ta slatka začikavanja, peckanja, te igre reči iza kojih stoji mnogo toga neiskazanog a željenog. Treperite u očekivanju da se ovo pokrene u onom pravcu koji priželjkujete. Obratite pažnju na sredinu sedmice – sledi vam iznenadni poziv na sastanak. Zauzeti Lavovi – sa partnerom trenutno imate mala uklapanja, sitne pomake na bolje. Nekako vam i odgovara da trenutno idete malim koracima, pogotovo što osećate da ste na pravom putu. Iz dana u dan vaš odnos dobija nove prilike da se usaglasite, da se dogovorite, da zajedničkim snagama prevaziđete teškoće.

Posao

Da, sve je dobro. Gurnite taj skepticizam u stranu i objektivnije sagledajte svoju situaciju. I sami ste svesni da je stanje na tržištu takvo da ne možete očekivati brda i doline, bez obzira na to što smatrate da ih zaslužujete. Dobijate iz dana u dan potvrdu svojih vrednosti, dobijate male naznake da stvari kreću na bolje i to neka vam za sada bude dovoljno jer ste tek ušli u period u kojem će sve ono pokrenuto imati svoju realizaciju i u kojem ćete napredovati više nego što očekujete.

Novac

Lepe vesti o novčanim prilivima. Zarada vam dolazi iz više izvora.

Zdravlje

Očekuje vas miran period po pitanju zdravlja.

Hrana

Koliko god da vam baš i nije omiljena hrana – povrće je sada zaista neophodno u što većoj meri u vašoj ishrani. Meso i suhomesnate proizvode biste trebali da izbegavate – možete jesti ribu ili sebe povremeno počastiti komadom grilovanog pilećeg filea ili ćuretine.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.