Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Lakša hrana, manji, a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj nedelji najviše odgovarati I činiti da se osećate dobro I rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, bile one rečne ili morske.

Ljubav

Kao da se još uvek nisu stekli svi uslovi ili otvorile mogućnosti da slobodni Lavovi zaista “zagrizu” u neku ljubavnu priču. Još uvek pomalo lutate, tražite sebe ili pak tražite zadovoljstva, avanturu, nešto što će vas animirati samo na trenutak, ali vam neće dati opciju za nešto više. Ako ste zabrinuti zbog toga što vam se niko istinski ne dopada da biste poželeli da ostanete sa tom osobom, nemojte – nemate razloga. Prosto, verovatno se još uvek nije pojavila ona prava ili onaj pravi za vas. I to će doći. Zauzeti Lavovi su I dalje u periodu koji je promenljiv I koji vam ne donosi stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Jednog dana sve puca od ljubavi, već sledećeg – samo gledate priliku kako ćete podbosti jedno drugo.

Posao

U užurbanosti koja nekako vlada u ovom periodu se vi promenljivo snalazite – u jednom momentu funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem zablokirali ili isterivali neku svoju pravdu sa sagovornicima, inatili se. Neki ljudi imaju prave savete za vas I vredelo bi da ih saslušate I poslušate. Koliko god da ste jaki (ili ubeđeni u svoju snagu), potrebni su vam oni koji će vas usmeriti I podržati. Privatnicima je ova sedmica jako dobra, jer im može otvoriti vrata jedne nove, jake saradnje.

Novac

Početak sedmice vam donosi mogućnost gubitka novca, pa budite oprezniji u tim danima. Ostatak nedelje je povoljan I stabilan.

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se javiti problemi sa pritiskom, čak I kardio vaskularnim sistemom. Mlađi – manji problemi sa varenjem I stomakom.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter