Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi, zabave, kreativnosti – od ove nedelje radi za vas, a radi i za vaša partnerstva – jer je u dobrom odnosu sa Saturnom koji predstavlja vašu voljenu osobu. Osećate potrebu da se više povežete sa osobom koju volite, da sredite neke situacije, da se vratite korak unazad i ispravite ukoliko je to potrebno. Osećate potrebu da više uživate jedno sa drugim. Slobodni Lavovi – ljubavi nove, ljubavi stare. Novi poznanici i stari znanci. Kontakti sa novim osobama, ali i sa bivšim partnerima. Šta god da je, ko god da je – prepustite se i uživajte u dešavanjima, potrebno vam je to.

Posao

Pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lepe vesti do vas, doći će informacije koje su vam potrebne, konačno će odgovori koji su vam potrebni biti tu. Vaša kreativnost će se pojačati, zapljusnuće vas talas pozitivnije i konstruktivnije energije, krenuće neke situacije lakše. Naravno, ovo ne znači da će se automatski sve namestiti onako kako vama odgovara – biće tu još sto i jedna situacija koja će vas vratiti korak unazad, unervoziti, zbog koje ćete kasniti. Ali bitno je da su se stvari pomerile, zar ne?

Novac

Zdravlje

Imunitet vam još uvek nije sjajan, čuvajte se prehlada.

Hrana

Imaćete utisak da nikako ne uspevate da u potpunosti zadovoljite glad koju osećate. Svaki čas ćete posezati za hranom, svaki čas nešto grickati. Privlačiće vas i hrana koja je jako začinjena, pikantna. Umesto slatkiša – južno voće, naročito mandarine.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter