savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Istina je da se u ovoj nedelji dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete itekako biti skloni.

Ljubav

Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se „kontaktirate“ sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitaj - mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako čačkate sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete....a malo biste i da budete u povremenim „šemama“. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmeriti svoju potpunu pažnju, to je već veliko pitanje i zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne? Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove nedelje. Odnos sa partnerom je korektan, i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno....Da li ćete to uraditi ili ne, ja to već ne znam....ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u delo – nemojte posle da se žalite i kukate kada krenu problemi...

Posao

Povremeno će vam se činiti da je sama sudbina na vašoj strani, da ste postali miljenik sreće i da će sa svih strana krenuti da vas zatrpavaju novcem, počastima, nagradama, prilikama koje se ne propuštaju. Ne kažem, neki od vas će zaista i osetiti dobar deo ovoga. No, gro Lavova će shvatiti da su se previše nadali, da su situacije koje su očekivali prenaduvane i da ćete morati da smanjite svoja očekivanja. Zato bih vas posavetovala da ne idete „grlom u jagode“ ove nedelje. Možda je bolje o nekim situacijama malo sesti, porazmisliti, realnije sagledati... pa tek onda delati. To će se pokazati kao dobro po vas.

Novac

Ne možete da nastavite da trošite kao da vaš novčanik nema dno, jer je evidentno da se prilivi smanjuju ili proređuju. Prilagodite se trenutnim okolnostima.

Zdravlje

Mozak je prenapregnut, psiha je opterećena, a neki od vas malo značaja pridaju snu i odmoru. Mlađima je potrebna rekreacija, starijima je potrebna i analiza krvi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni