Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dani loše komunikacije smenjuju se sa danima koji vam donose zanos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Stabilnosti trenutno nema, pa ni nemojte računati na nju. Od vas će mnogo zavisiti kako će se stvari odvijati, pa vam se savetuje da pre reakcije razmislite da li je ona zaista i potrebna. Ili makar – da li je potrebna u toliko gromkoj i burnoj varijanti. Pokušajte da sa voljenom osobom funkcionišete sa više razumevanja – biće lakše i vama i drugoj strani. Oni koji su usamljeni – kontakt retrogradne Venere sa Suncem i dobar aspekt ka Saturnu itekako, pored prošlosti, može označiti i ulazak jedne dosta značajne osobe u vaš život. Tu ima šansi za emotivni početak, bilo na starim ili na novim osnovama....

Posao

Uvek u danima oko punog Meseca vi ne znate gde udarate kada je posao u pitanju. Takva će situacija biti i u ovoj nedelji – velika užurbanost, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost....No, to ni na koji način ne znači da ćete napraviti neke kikseve ili trpeti u poslovnom smislu. Biće ovde nekih velikih i jako pozitivnih promena po vas – pojedini Lavovi će napredovati, bilo u hijerarhijskom, bilo u novčanom smislu. Ima mogućnosti i za nove poslove.

Novac

Neke parice stižu do vas, verovatno one koje duže vreme čekate. Gledajte da ih ne „razbucate“ u roku od dva minuta....

Zdravlje

Nestabilan i promenljiv zdravstveni segment. Više vodite računa o svom imunitetu. Starijima – tegobe sa krvnim pritiskom.

Hrana

Ono što bi bilo preporučljivo za vas jesu manji a češći obroci i lakša hrana – to će vam donositi rasterećenost, dobro varenje i dovoljno energije. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina, da umanjite meso i više se okrenete ribi.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter