Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dokle god se uživa, šali, druži, zabavlja, dokle god se na dnevni red iznose lagane, neopterećujuće teme – vaš partner i vi ćete biti sjajno. A oboje ćete se truditi da ništa ne izađe van ovih okvira, to jest da se ne zakopa malo dublje po odnosu, da se ne načnu osetljiva pitanja. A i voljenoj osobi i vama podsvest radi punom parom. Šta li muljate po njoj, šta se pitate i preispitujete, šta vas to muči – Bog sveti zna. I vas dvoje, naravno. Slobodni Lavovi – neko vam se smestio u misli. I koliko god želeli da te misli potisnete, one se kao za baksuz uvek vraćaju. Rovare vam po glavi i bodu vas u osećanja, grickaju vas iznutra.

Posao

I evo od utorka Marsa u vašem polju karijere, posla. Da nagovesti da vreme opuštencije neće moći da potraje večno i da ćete vrlo brzo morati istinski da se posvetite poslu, da konačno uhvatite pravac. Planovi su vam fenomenalni, ali je realizacija do sada bila, pa prilično slaba. Postoji tendencija da će se ta realizacija poboljšati, ali to neće ići opušteno i lagodno, čeka vas mnogo truda i posla u narednom periodu. Vreme za prave aktivnosti se približava, uhvatite još malo od leta i odmora….pa da počnemo…

Novac

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem.

Hrana

Nakon perioda u kojem su grickalice I brza hrana bili na prvom mestu, sada ste u danima kada ćete hteti nešto „konkretnije“. Najpre meso u svim varijantama i oblicima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter