Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Taman su stvari počele da dolaze u normalu i sredila se situacija sa emotivnim partnerom, kad – eto opet razloga da se vi nešto nervirate....Hajde to što se nervirate, nego što u toj svojoj nervozi možete i tražiti na koga ćete da se istresete, a to sada mogu biti ukućani....Nemojte u ovoj sedmici „vladati gvozdenom rukom“, možete vi to i mnogo bolje....Malo diplomatije i dobra komunikacija i sve će opet biti pod vašom kontrolom i onako kako vi to želite....Slobodni Lavovi – i dalje ste vrlo aktivni u KOMUNIKACIJI sa suprotnim polom, ali ja i dalje ne vidim da se bilo šta od tih razgovora konkretizuje i ide u nekom pravom smeru. Dokle će to da bude samo priča i priča i priča i priča.....??

Posao

Vrlo ste aktivni i to je super. Sa druge strane – tih aktivnosti vam je više preko glave i vi biste najradije da malo ne radite ništa jer vas sve ovo prilično umara.....Bojim se da trenutno niste u poziciji da možete da stanete – poslovnih obaveza je zaista mnogo i non stop se otvaraju nove i nove. Vi ne želite da propustite ni jednu priliku jer je to ono što ste čekali, ali počinjete već pomalo da se gubite u svemu što se dešava. Pokušajte da odredite ono što je najprioritetnije i da svoju pažnju posvetite tome...

Novac

Malo mirnija situacija, iako vam i dalje dolaze neočekivani i neplanirani troškovi.

Zdravlje

Osetljivost kičme, naročito lumbalnog dela. Problemi sa kolenima i zglobovima.

Hrana

Malo ste mi vrludali u prethodnim nedeljama – čas ste funkcionisali kako treba, čas dobijali napade gladi u kojima ste brisali sve pred sobom. E, ove sedmice ćete uspeti da pronađete zlatnu sredinu. Nešto više supica, čorbica i variva – i bićete vi dobro.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.