savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sa stelijumom planeta u svom znaku, Lavovi su se u potpunosti energetski “uzdigli”. Nemojte tovariti svoj želudac bez preke potrebe, dovoljno vam je da meso povremeno bude na vašem stolu, više se usmerite na povrće.

Ljubav

Pa, kako god okrenuli, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka – vaše vreme za ljubav je svakako došlo. Pa kako I ne bi? U vašem su znaku početkom ove sedmice “tek rođen”, mlad Mesec, Merkur, Mars I naravno – Sunce, vladar vašeg znaka. Podržavaju vas u potpunosti I Venera, Jupiter, Saturn I Uran. U prevodu – šta god da istinski želite kada je ljubav u pitanju, sada možete I ostvariti. U emotivnim vezama I brakovima, preuzmite inicijativu, ali na onaj vaš divni, neodoljivo topli način. Usmerite dešavanja u onom pravcu u kojem vi želite. Potaknite partnera na neka lepa dešavanja, na odlazak na letovanje…šta god vam bilo na pameti. Ukoliko ste slobodni, osvojite osobu koju želite. Ili više njih, ako je već takva situacija. Vi ste znak koji je u prvom planu u ovom periodu. Iskoristite to!

Posao

Kao I u ljubavi, I u poslu važi ista situacija – sada sve zavisi samo od vas. A mora se priznati da imate planove, da imate volju, da imate energiju, da je vaša ambicija sada u punom jeku. Jedino čega biste trebali da se čuvate je preterani ponos, samoljubivost, izbacivanje ega i sujete u prvi plan. Sada možete osvojiti i neke kratkoročne poslove, ali i projekte koji vam na duži rok mogu donositi dobit. Ukoliko ne možete na obe strane, odlučujte se za ovu drugu varijantu, budite pametni ! šta god da pokrenete tokom ovog perioda, urodiće plodom. Pa zar ovo nije dovoljno?

Novac

Prilivi se poboljšavaju, ali moram da priznam da vaši apetiti kada je trošenje u pitanju, nisu ni malo manji, naprotiv – pokazujete tendenciju da trošite više nego inače.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka – odlično! Stariji su u periodu kada će morati maltene svakodnevno da obraćaju više pažnje na sebe, naročito ako imaju hronične tegobe koje se vezuju za srce I pritisak.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni