Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 15.01.2018 - 21.01.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prošla sedmica je u velikoj meri unela nemir kod Lavova u emotivnim vezama i bračnim zajednicama i tenzije još uvek postoje na ulasku period koji je pred vama. Nemojte raspirivati strasti, već se potrudite da ih stišate i da se ipak više prilagodite voljenoj osobi. Vladar vašeg znaka, Sunce, ulazi u drugom delu nedelje u polje partnerstava, što označava da ćete biti spremniji da tada „spustite loptu“. Ne, ovo ne znači da ćete igrati kako voljena osoba svira, već pre da ćete se potruditi da neke svoje primedbe ipak zadržite za sebe. Svrbeće vas jezik, ali izdržite....Što se tiče slobodnih Lavova, privlačenje prema jednoj osobi je izuzetno jako i može se tokom ove sedmice pokrenuti neki tip odnosa....verovatno neobavezan

Posao

Mlad Mesec u polju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, obaveza i odgovornosti doneće Lavovima potrebu da još jače krenu u nove radne pobede. Trudite se da budete disciplinovani i da sve završite na vreme, mada se mora primetiti da ćete u prvom delu nedelje povremeno „kaskati“ i žuriti da biste ispoštovali rokove koje imate. Komunikacija u radnom okruženju se popravlja, što će vam prijati, jer vam je već dosta tenzije koja se provlači na radnom mestu. Nove ponude za saradnju su takođe pred vama.

Novac

U velikoj meri ćete uspeti da se stabilizujete po pitanjima novca tokom ove nedelje, što će vam skinuti veliko breme sa leđa. Konačno možete da se malo opustite....

Zdravlje

Mlad Mesec u polju zdravlja stavlja Lavove na jednu vrstu raskrsnice – potrebno je što pre praktikovati zdraviji način života, da biste sačuvali svoju vitalnost.

Hrana

Vaša je disciplina tokom ove nedelje vrlo promenljiva, pa ćete često skrenuti u neki „slatki greh“ kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem i da vam se oprostiti, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni i da sadrže osnovne grupe namirnica.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter