Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner vam možda ne poklanja onoliko pažnje ili vremena koliko bi vama bilo dovoljno i sigurno da zbog toga povremeno dolazi do „hladnih talasa“ u vašem odnosu – ali ipak u ovoj nedelji ima više nego dovoljno prostora i za lepe stvari i dešavanja između vas dvoje. Neke stvari previše primate k srcu ili previše lično shvatate – pokušajte da se više fokusirate na ono što je dobro i da u tome uživate. Kod mnogih slobodnih Lavova ima dovoljno prostora i šansi za nove ljude, poznanstva i emotivne početke. No, ima i onih koji će morati da prvo raščiste sa prošlošću da bi uspeli da krenu dalje.

Posao

Sunce kao vaš vladar na poslednjim stepenima znaka Bika i u kvadratnom aspektu sa Saturnom – govori da je sve do vikenda pred Lavovima zahtevna radna sedmica, protkana komplikovanim obavezama i „obogaćena“ zahtevnim saradnicima ili šefovima. No, ono što se mora, moraćete. S druge strane – počele su da se otvaraju neke fine šanse i predlozi – neki od njih su potpuno novi, dok će drugi biti „ponovljeni“ – kao da još jednom dobijate priliku da napravite promenu. Novac – pa, solidno.

Novac

Zdravlje

Mogući problemi sa kičmom i disajnim putevima.

Hrana

Iako više vodite računa o svojoj ishrani, još uvek ne primećujete neke konkretne pomake na bolje. Vrlo brzo će doći do pozitivnih promena, možda već od drugog dela ove sedmice.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter