Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Trudite se partner i vi da se uskladite, da se prilagodite jedno drugom. To ide sa oscilacijama, u nekom trenutku bolje, u nekom lošije. No, sve u svemu – gurate zajedničkim snagama. Drugi deo sedmice, naročito dani vikenda – donosi opušteniju atmosferu, više lepih dešavanja i više razonode u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – nova poznanstva su sada više nego moguća. I komunikacija ali i emotivni odnos sa nekim može krenuti dosta burno, strasno, zanimljivo. Ukoliko je više osoba „u igri“ u ovom trenutku - ne vodite se izgovorenim, već onim što osećate. Reči umeju da slažu, srce ne.

Posao

Ono što će vam praviti potencijalni problem jeste vaša potreba da završavate više stvari odjednom. To neće funkcionisati onako kako ste vi zamislili i samo vas može uvesti u konfuziju i doprineti tome da napravite po koju grešku. Fokusirajte se samo na ono što vam je u tom trenutku prioritetno. Dobra nedelja za kreativnost, za nove ideje i idejna rešenja. Svoje zamisli i planove delite samo sa uskim krugom ljudi kojima verujete, da ne bi došlo do neprijatnih situacija.

Novac

U periodu ste kada ne umete da baratate novcem. Moguća je krađa ili nestanak para, dokumenata.

Zdravlje

Osećate se dosta dobro.

Hrana

Ukoliko ste u ovoj nedelji domaćin – sve će morati da bude prvoklasno, na nivou. Troškove ćemo računati kasnije....Ukoliko ste pak gost – zaista ćete se opustiti i uživati i u dobrom društvu i u još boljem zalogaju. Naravno – ne preterujte. A znate da umete.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.