savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

Ljubav

Ove se sedmice, ukoliko ste slobodni, osećate živo, raspoloženo za flertovanje, spremno za zavođenje. Igraćete dvostruke i trostruke igrice sa suprotnim polom – u prevodu – osvajaćete kad god vam se ukaže prilika za to. Iskreno rečeno, teško je da ste spremni da uđete u neku ozbiljniju priču, više ste raspoloženi za uživanje....a ako neka avanturica „padne“ – još bolje. Ako vam se u ovom periodu pojavila neka osoba iz prošlosti ili neko koga jako dugo niste videli – možete biti raspoloženi za ponovni susret. U kom pravcu bi ovo moglo da ide – pa, videćemo....Lavovi u emotivnim i bračnim vezama teško će tokom ove nedelje uspevati da se usklade sa voljenom osobom. Kod vas su nešto naglašeniji ego i svest o ličnoj vrednosti i nećete imati nameru da se uklapate u partnerova očekivanja. Savet – ako budete insistirali da samo bude „po vašem“, zaista je malo verovatno da u vašoj vezi može biti iole mirno...

Posao

Naglašeno polje tajni, konkurencije, ali i podsvesti i intuicije tokom ove nedelje donosi da Lavovi ne mogu da budu mirni i opušteni u poslovnom segmentu. Smatrate da niste dovoljno poštovani niti adekvatno finansijski nagrađeni, a činiće vam se da neki drugi oko vas „kupe kajmak“ i bolje prolaze. Iz tog razloga možete ulaziti u napete situacije sa saradnicima, kolegma – i na taj način opet nećete dobiti ono što vam je potrebno. Sada vam treba „hladna glava“, razmišljanje, mudrost i pronicljivost. Neki put su mali, možda čak manipulativni koraci, mnogo isplativiji od buke, rasprava i konflikta.

Novac

Dugovanja iz prethodnog perioda definitivno će vam „sesti za vrat“ tokom ove nedelje. Izvesno je da ćete morati da se zadužite da biste nešto od ovoga uspeli da pokrijete na vreme.

Zdravlje

Iako izgledate da ste zdravi „kao dren“, u suštini – vaše je zdravlje prilično krhko tokom ovog perioda. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – ne zanemarujte savete lekara.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni