Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nastavlja se period kada u odnosu sa emotivnim partnerom vlada mnogo bolja energija. I vi ćete početi da se osećate drugačije – trenuci bliskosti će vam jako prijati, a može se probuditi i ona romantična crta koju vi volite da sakrivate od svih, neki put i od sebe. U svakom slučaju – ovo su lepi dani za vas dvoje i gledajte da provodite što više vremena zajedno, prijaće vam. Slobodni Lavovi – pojačana druženja i kontakti sa prijateljima doneće vam dobru energiju i mnogo vedrih momenata. A može da se dogodi i neko interesantno novo poznanstvo i zanimljiva komunikacija sa ovom osobom.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevice dodatno će pojačati dešavanja, doneti vam dodatne obaveze, ali i dovoljno energije da sa istima uspešno izađete na kraj. Vaš elan i volja jačaju kao i prodornost i ambicije, pa nije čudno što u ovoj nedelji možete privući zanimljive poslovne ponude. Dobar kontakt sa nadređenima i zanimljive informacije koje dolaze od njih. Neki od vas se mogu baš u ovom periodu odlučiti za pokretanje privatnog ili dopunskog posla.

Novac

Zastoj u segmentu finansija biće prevaziđen do kraja sedmice.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

Hrana

Još uvek ste u slabijoj fazi, pa ukoliko ste iscrpljeni i bez energije – potrebno vam je više crvenog mesa i svežeg povrća u ishrani. Pojačajte unos proteina, vitamina i minerala – kroz unos cvekle, spanaća, integralnih žitarica, ribe, pomorandži, kivija.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.