Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Šta ste uradili po pitanju stabilizacije ili popravljanja stanja u svojim partnerskim odnosima, uradili ste. Sada već zvanično ulazite u period koji će vas kao par jako testirati a istovremeno će probuditi kod oboje izuzetnu tvrdoglavost tako da će vaša komunikacija, bar u ovoj sedmici naglašeno – biti ili nikakva ili obojena teškom energijom i natezanjem. Ukoliko morate da rešavate važna pitanja – budite oboje više spremni na kompromis. Slobodni Lavovi – susret ili kontakt koji može zagolicati vašu maštu. Takođe – sve što se vezuje za bivše emocije i bivše partnere dolazi u fokus tokom ove sedmice. Mogućnost susreta

Posao

Opšta je planetarna gužva u vašem polju karijere – iako na prvi pogled izgleda da se dosta toga odvija i kreće na bolje, ipak makar tokom ove sedmice teško da ćete moći da napravite neki brži ili značajniji pomak. Možemo da kažemo da vas očekuju komplikovani pregovori i dogovori – koji će svakako biti isplativi u narednom periodu, ali će vam sada oduzeti dosta snage i živaca. Bitno je da ste vi zakoračili u jednu povoljniju poslovnu fazu – sa početnim teškoćama u njoj ćete se izboriti uspešno.

Novac

Novac će dolaziti sporo, uz otežanja ili umanjen.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa stomakom i spavanjem.

Hrana

Želite da izgledate najbolje što možete, ali to će biti prilično teško obzirom da ste u periodu kada je apetit teško kontrolisati. Pored fizičke aktivnosti, koja vam je sada neophodna, iz svoje ishrane izbacite brzu hranu i preskačite obroke u večernjim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.