Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 11.01.2021 - 17.01.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo rashlađujete, malo grejete odnos sa partnerom. Ti momenti sa grejanjem i nisu toliko loši, naravno ukoliko idete u pravcu veselih i strasnih varnica, a besne i raspravljajuće varnice izbegavate. Ti momenti hlađenja su nam problem – jer, ovde može biti povlačenja, ćutanja, zatvaranja i distanciranja od partnera. U suštini, ova sedmica daje obe mogućnosti – i da vam svakodnevica bude ispunjena zanimljivim i lepim momentima, ali i da se žestoko posvađate i povučete, oboje. Vi gledajte šta vam se više sviđa. Slobodni – dešavanja može biti, ali sve je to neka smuti pa prospi varijanta. Slabašno.

Posao

Slično kao i u emotivnom segmentu – imate red kolača i torti, red nervoze i tenzije. Vi lično hoćete biti posvećeni svojim obavezama i završavaćete ih na najbolji mogući način – baš u vašem maniru. Problem će vam praviti drugi ljudi – svi oni sa kojima dolazite u kontakt pokušavaće ili da vam sole pamet ili će vas nervirati svojim potezima, zahtevima, izjavama i informacijama kojima vas zasipaju. Zatvorite se za uticaje sa strane i usmerite se na ono što je vama bitno. Možete završiti dosta toga i biti zadovoljni.

Novac

Red dobitaka, red troškova – ništa spektakularno, ni jedno ni drugo.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali treba raditi na imunitetu. Utopljavajte se, odmarajte, vitaminizirajte.

Hrana

Vaša je disciplina tokom ove nedelje vrlo promenljiva, pa ćete često skrenuti u neki „slatki greh“ kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem i da vam se oprostiti, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni. Prijaće vam mlečni proizvodi, naročito stari sirevi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.