Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

S jedne strane – jako vas bodu u mozak neki partnerovi postupci ili reči, ne možete da prestanete da razmišljate o tome i da se opterećujete. Uporni ste u tome da pronađete grešku osobi koju volite, dok sa druge strane – vi grešite takođe, ali uvek pronađete opravdanje za sebe. Ili ste pak u varijanti – kad može on, mogu i ja! Zauzeti Lavovi u ovoj sedmici mogu i malo „šarnuti“ sa strane – bilo flert, bilo susret sa nekim zanimljivim makar na kratko će vam doneti osećaj zadovoljstva i pojačati samopouzdanje. Slobodni Lavovi – očekivanja od neke pričice koja se pokrenula su ogromna.....Vi očekujete neku svemirsku ljubavnu priču sa hepi endom....ali je malo verovatno da će se to i ostvariti...

Posao

Svi poslovi i obaveze dolaze odjednom. Naravno, vi ste u potpunosti nepripremljeni za ovako nešto i organizacija vam je blago rečeno – katastrofalna. Trudićete se da se rastegnete na pet strana odjednom....pa mogu samo da kažem – neka vam je sa srećom u tim pokušajima. S druge strane – odjednom postajete izuzetno traženi – naročito će biti aktivan segment inostranstva i stranaca iz kojeg vam jedna za drugom dolaze nove ponude za posao.

Novac

Zastoj u naplati potraživanja. Svi prilivi su nekako „na čekanju“.

Zdravlje

Rešavajte hroničnu problematiku – dobar momenat za odlazak kod lekara.

Hrana

Pucate od energije, od živosti, od novog elana koji vas je u potpunosti obuzeo. Taman ste u odličnom periodu da napravite neke značajne preseke – da započnete dijetu, da krenete sa zdravijim režimom ishrane, da odbacite neke loše navike. Iskoristite ove momente, pravo je vreme!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.