Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Kako se Venera sve više približava Suncu koje vlada vašim znakom, potreba za uživanjem svake vrste kod vas se pojačava. Gledaćete da ugodite sebi na svaki način i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista... samo ne preterati, zar ne?

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se „dogode“ neki ljudi, neke avanture, neki ljubavni izazovi, ne kočite sebe i ne stežite svoje srce. Ne razmišljajte o tome da li će trajati ili ne, samo se prepustite i uživajte u ovom periodu koji je po vas fenomenalan. Dolaze vam osobe koje će itekako uticati na poboljšanje vašeg raspoloženja, koje će učiniti da se osećate dobro, moćno, zavodnički. Igrajte se, bar to sada možete....Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima, verovatno ćete povremeno imati neke kratkotrajne nesuglasice, mada bi se pre moglo reći da će ovo biti mali disbalans u odnosu sa voljenom osobom. No, ove male epizode neće uticati na generalno, kvalitetnu priču u ovom periodu.

Posao

Treba uraditi neke manje korekcije, možda prilagoditi svoje planove postojećim uslovima i u poslovnom okruženju, ali i na tržištu – sve ovo vam neće oduzeti mnogo vremena, a poboljšaće krajnji rezultat. Nemojte dozvoliti da vam neke banalnosti i neki nebitni ljudi odvlače pažnju – fokusirajte se na ono što vam je bitno, jer zbog drugih sada možete kasniti. Dobar je period takođe da krenete „u dejstvo“ na mnogo jači način u pravcu svega što se vezuje za inostranstvo. Proći ćete više nego dobro.

Novac

Iako će i vas obradovati neke zaostale isplate, bilo bi dobro da taj novac ne potrošite samo na svoje zadovoljstvo i neke nepotrebne troškove.

Zdravlje

Zdravstveni segment je više nego dobro postavljen i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Samo još ta ishrana da se malo, malo koriguje...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter