Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ovnovi koji su u emotivnim ili bračnim relacijama neka izbegavaju preterano kritikovanje, zajedljivost i nervozu prema voljenoj osobi. To što vas neke poslovne ili finansijske situacije nerviraju – to je vaša stvar, ne prenosite je u odnos sa partnerom. Vas dvoje možete da se više posvetite uživanju, ljubavi, zajedničkim planovima i odlukama. Nosi vas lepa, vatrena energija pa izvolite – uživajte u njoj! Slobodni Ovnovi će se sa nekim „skontati“ na prvi pogled. Venera u vatrenom znaku Lava obećava vruća uživanja, divan letnji provod, flertovanja i varnice koje sevaju na sve strane. Prijaće vam dešavanja, itekako.

Posao

Vaš vladar na poslednjim stepenima znaka Bika govori o istrošenosti, o umoru koji vas sustiže. I ova nedelja je pod stresom zbog posla i finansija, ali u drugom njenom delu možete dobiti zaduženja, pozicije ili projekte oko kojih ste se borili ili koje ste dugo čekali. Ne žalite snagu koju ste ulagali, jer rezultati dolaze. Period kada dolazi do promena kojima ste težili, ali i vreme da se pokrenu novi projekti i poslovne priče. Povremena napetost ili nerazumevanje sa kolegama je prolaznog karaktera.

Novac

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije. Manji problemi sa probavom.

Hrana

Potreba da sredite životne navike, pogotovo kada je ishrana u pitanju. Vodite računa da unosite više biljnih vlakana, da pojačate hidrataciju organizma i da obroci budu lagani, češći i raznovrsni.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter