Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ne osecaš se baš najbolje tokom ove nedelje. Ovo nije uteha, ali se seti da je to zato što se prava sreca ne može prepoznati odmah. Ti si potpuno usmerila pažnju ka drugim, tj stalnom partneru, ako si u vezi. Pokušaceš da nadeš oslonac, ako ga vec ne nalaziš u sebi. Predstoji ti lep period sa stalnim partnerom, sa puno jakih strasti. Kod nekih Ovnova su moguci prekidi.

Posao

Ovo je razdoblje kada neke svoje stare ideje možete plasirati. Neki od kolega ce se udaljiti od vas. Moguce da cete sve to staviti u drugi plan. To je jako dobra odluka, ali ce vam trebati dosta snage, jer cete se osecati razocaranim. Usredsredujte energiju na nove poslovne partnere ili saradnike ili pak one koji su se pokazali kao kvalitetni. U najavi su dobre stvari, a vi budite diskretni nakon nekih vesti.

Novac

Kada su finansije u pitanju pazite na novcane transakcije. Morate na neki nacin da krijete priliv novca, jer može doci do rasprave sa ukucanima ako saznaju da vi vec ste taj novac potrošili.

Zdravlje

Stres i oslabljen imunološki sistem.,

Hrana

Zacinjena hrana bi vam tokom ovog perioda prijala. Vaša energija jeste takva da vam takva vrsta hrane zna topiti višak kilograma ako imate takav problem. Moguc usporen metabolizam cete rešiti korišcenjem jabukovog sirca u salatama.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.