Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nedelju započinjete konjukcijom Meseca I Marsa u svom polju ličnosti, a završavate je pomračenjem Meseca u polju ljubavi. U prevodu – u periodu ste kada su sve čuda moguća I kada će se promene na emotivnom planu dešavati preko noći. Ovo je posebno važno slobodnima – iako se Venera nalazi u polju daljina, to ne znači da morate biti udaljeni od nekog 300 kilometara da bi vas ta osoba zainteresovala…I vi nju. Može da označi na primer – da ćete biti na meti vatrenih znakova ili osoba koje su vrlo aktivne, duhovite, koje često putuju I tako dalje….Zauzeti – volite se strasno, baš onako kako vi znate I umete. I samo da znate – neko vas opasno merka – vaše je da li ćete popustiti ili nećete….

Posao

Strpljenje vam u ovoj sedmici baš I nije jača strana, a ono vam je zaista neophodno ukoliko želite da prođete kroz naredni period na najbolji mogući način. Nećete se razumeti sa nadređenima, sve ono što želite da završite ići će na teži način, a prepreke kao da će non stop iskakati jedna za drugom. Takođe, što više brzate da biste završili neke obaveze na vreme, sve više će vas situacije kočiti ili čak vraćati unazad. Sve u svemu – pripremite živce I energiju, jer će vam itekako trebati!

Novac

Novčane prilike neće biti ni malo loše u ovoj sedmici, osim ako vi ne uprskate nešto u brzini. Možete ostvariti I po koju dodatnu zaradu, ukoliko se malo potrudite.

Zdravlje

Zahtevna nedelja po pitanju zdravlja. Mogućnosti viroza praćenih visokom, ali kratkotrajnom temperaturom.

Hrana

Stoji da u hrani treba uživati, ali nije poenta samo u ukusnom i sočnom zalogaju – vaša ishrana mora da sadrži dovoljno vitamina i minerala jer ste u periodu kada posebnu pažnju treba obratiti na imunitet. Zato obogatite svoje obroke svežim povrćem i voćem.

astrolog Olga- 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter