Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Planeta Venera koja vlada partnerskim odnosima ušla je u vaš znak, što će i u ovoj nedelji, ali i u narednom periodu doneti više podrške od strane osobe koju volite. Obzirom na njen dobar aspekt sa vašim vladarom Marsom – možete očekivati više razumevanja, ali i strasnih momenata sa partnerom. No, neki od vas još uvek su pod jakim uticajima mogućnosti za tajne priče i baš u drugom delu sedmice budite posebno oprezni – jer postoji velika mogućnost da tajne izađu na svetlost dana. Slobodni Ovnovi su ušli u period novih ljubavi, zaljubljivanja, ali i novih mogućnosti za svaku vrstu „aktivnosti“ sa suprotnim polom. Vašem šarmu će sada biti teško odoleti...

Posao

Nedelja za pokretanje, za dogovore, ugovore, bavljenje papirologijom i za susrete sa osobama koje su vam poslovno važne. Iako će biti trenutaka kada ćete biti rasplinuti na više strana, generalno gledano - ovo je dobar period da sve ono što ste isplanirali i pokrenete. Samo jedno upozorenje – iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, posebnu pažnju obratite na detalje i ne budite impulsivni u donošenju odluka.

Novac

Prilivi su u ovoj nedelji solidni, a može se desiti i po koji neočekivan dobitak. Nešto više novca će vam izvući jači troškovi sredinom sedmice.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije, infekcije i manje probleme sa respiratornim traktom. Starijima promenljiv pritisak.

Hrana

Venera u vašem znaku podiže vam adrenalin, ali i otvara apetite. Sa jedne strane – neophodan vam je povećan broj kalorija, ali kroz hranu koja se lako vari – najpre kroz više biljnih vlakana kroz salate ili grilovano povrće. Izbegavajte brzu i konzerviranu hranu, naročito mesne prerađevine.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.