Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jako malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa partnerom. Ali, ponekad je teško napraviti čak i taj prvi korak...Voljena osoba će pružiti ruku pomirenja ili spustiti loptu po nekim pitanjima već početkom sedmice...vaše je samo da prihvatite i da uzvratite na isti način. Ova vam nedelja može doneti jedan lep predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako....Za slobodne Ovnove – otvara se jedan divan momenat ove nedelje. Neko vam je do sada malim znacima pažnje pokazivao svoju zainteresovanost, a sada će se konačno i odvažiti da napravi prvi, konkretniji potez. Prihvatite ovu slatku igru – uživaćete u svakom trenutku!

Posao

Dobre pozicije da se tokom ove sedmice konačno prevaziđu neki problemi koji su kočili realizaciju planova i projekata. Situacije će se otvoriti maltene pa same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju. Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana – uspevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Neke vaše ideje ili kreativna rešenja mogu se dopasti nadređenima.

Novac

Miran period po pitanju finansija. Moguće je da su prilivi nešto povećani, ali i vi vrlo vodite računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Pravilna ishrana je osnova da biste se tokom ove nedelje osećali dobro. Starijim Ovnovima i onima koji su meteoropate – glavobolje, problemi sa pritiskom.

Hrana

Svedite začine na neku umerenu meru, a ako ne možete u potpunosti da se odreknete slatkiša, onda neka oni budu sa „zdravim“ šećerima. Uzimajte što više sezonskog povrća, naročito onog zelenog – blitve, zelja, spanaća, celera.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter