Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ovnovi će biti nervozni, njihovi partneri će biti nervozni. Kad postoji dupla nervoza, to je odličan preduslov za kojekakve simpatične ili manje simpatične rasprave i sukobe. A zašto ste oboje nervozni? Pa, zato što ste nezadovoljni – poslom, odnosom, životom, cenom paprika na pijaci – potpuno je svejedno. A možda ste nezadovoljni i zato što sumnjate jedno u drugo pa pokušavate da „uhvatite“ ko tu mulja i šta. Ne ludujte, kulirajte malo, pričajte o stvarima koje vas povezuju a ne o onima koje vas razdvajaju. Slobodni – strasti vuku i igraju glavnu ulogu. Strasti prođu, a kajanja ostanu….

Posao

Ne znate gde ste, ne znate gde idete i šta se dešava. Jedino što znate je da vam mnogo toga nije jasno i da nemate pojma kako će se raznorazne poslovne situacije odvijati na dalje i čime će rezultovati. Ukoliko se mnogo budete uplitali u mentalna kalkulisanja – samo ćete sebe zarozati a da ne pričam da će vam to doneti i pojačanu nervozu i svadljivost. Pa ko natrči – šef, kolega, saradnik, poslovni partner. Ništa vam to neće rešiti, samo ćete se posle osećati još neizvesnije. Radite, prionite na obaveze. Budite strpljivi.

Novac

Sve što je vezano za prilive sada dolazi na mišiće ili uz odlaganja. Samo troškovi funkcionišu super.

Zdravlje

Malo stomak, malo alergije, malo problemi sa kožom, malo pritisak. Sve po malo. Ali nervira.

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo. Smanjite baš ovu kategoriju jer možete imati stomačnih problema. Mnogo više vam odgovara povrće.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.