Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Strast je osnova emotivnih odnosa u ovoj nedelji. Lepa je ta strast, dušu i telo uskovitla. Ali nije strast rezervisana samo za krevet i spavaću sobu – možete se vas dvoje vrlo strasno svađati, raspravljati, da sve puca. Dobro, posle možete i da se pomirite, opet strasno. Izgleda da u ovoj nedelji nema one sredine, onog balansa, onog mira. Ima strasti samo. Koristite je za spajanje, ne za razdvajanje. Slobodni Ovnovi jure nebu pod oblake. Privlači ih sve ono što se otima, što je nejasno, što je zabranjeno, što je zauzeto ili daleko, što je mistično i tajno. Hoće tajnu da otkriju i da je osvoje. Da bude njihova. Hajd, srećno u boj!

Posao

Za brzinu u kojoj ste trenutno – sve ostalo je sporo, sve oko vas se odvija polako, samo ste vi u šestoj brzini. Jurili i žurili ili ne – isto vam se hvata. Sve što vas interesuje i ka čemu stremite ide nekim svojim, laganim da laganiji ne može biti, tempom. Ne srljajte da ne nadrljate. Da ne napravite pogrešan korak, da ne presečete nešto što ne biste trebali, da ne „ubodete“ one koji su vam bitni. Stići ćete vi do svojih ciljeva, za to ne treba brinuti. Ali će vam do tog cilja svi živci biti testirani i napeti do pucanja.

Novac

Sami sebi izbijate pare iz džepa ili kvarite mogućnosti za zaradu.

Zdravlje

Cirkulacija i oscilacije pritiska mučiće starije. Mlađi će biti dobro, ali će ih stres drmati.

Hrana

Za aktivnost, živost i dobru energiju koja će vam u ovoj nedelji svakako trebati, predlažemo jedan laganiji jelovnik koji će u sebi sadržati puno salata ili čorbice, potaže, variva od kombinacije mesa i povrća. Slatko će vas privlačiti – uzmite voće, kompote ili crnu čokoladu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.