Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Razgovori sa partnerom će biti dobri – možda se nećete baš uvek u potpunosti razumeti, ali ćete umeti i želeti da pričate i provodite vreme zajedno. Nećete razgovarati o važnim stvarima ili o situacijama koje su opterećujuće za vaš odnos – više ćete se okretati lakim temama. Možda je to i dobro jer ste trenutno oboje u velikim oscilacijama raspoloženja pa je pitanje da li bi se kompromis postigao. Slobodni Ovnovi – niste baš u nekom fenomenalnom raspoloženju. Flertovi, zabava i neke „lagane“ pričice su ok, ali u ovom momentu ne umete ili ne želite da se prepustite i vežete iole čvršće za nekog.

Posao

Zapetljavanje pa raspetljavanje situacija. Petljancije i komplikovane situacije će vam oduzimati energiju i vreme, trošiće vas i vaše živce, ali će vam istovremeno davati dodatni podsticaj da ne odustanete od rešavanja. Veliki deo ćete rešiti u ovoj sedmici, manji deo će ostati za narednu. Mogući su u ovim danima nervozni momenti sa saradnicima, nestrpljivost, borba sa konkurencijom, propisima, zakonima. No, ova nedelja takođe donosi i pregršt prilika za one koji sarađuju sa strancima i državnim i javnim ustanovama.

Novac

Zdravlje

Pritisak, cirkulacija, meteoropaske tegobe – naročito kod starijih pripadnika znaka.

Hrana

Ovnovi su navalili na slatke I slane zalogaje I gurmanluke svake vrste. Ne samo što to nije dobro za vašu liniju već se može odraziti i na vaše zdravlje. Malo rasteretite stomak – nemojte se baš u potpunosti odricati hrane koju volite, ali uvedite više povrća i voća, kao i češće a laganije obroke.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter