savet za dan: 25.03.2017.

"Što više odustajemo od tmurnih misli, postajemo sve slobodniji."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 20 do 26. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Malo uživanja u hrani nije naodmet – u ovom ste periodu u jednom hedonističkom raspoloženju - samo nemojte preterivati i dozvoliti da vas apetiti „povuku“. Makar se kontrolišite po pitanju slatkiša.

Ljubav

Sunce ulazi u vaš znak – eto nama proleća, a eto slobodnim Ovnovima I prvog velikog ovogodišnjeg zaljubljivanja! Spoj Sunca I retrogradne Venere u vašem znaku doneće pokretanje jedne čudne ljubavne priče – odnosa u kom ćete potpuno “izgubiti glavu” I biti verovatno povučeni jakom hemijom I strašću. Naravno, interesuje vas da li je ovo veza koja može trajati….pa, iskreno rečeno – nisam sigurna, ali je izvesno da će vam doneti veliko zadovoljstvo….makar na svom početku….Što se zauzetih tiče, imate samo dve opcije – ili ćete u potpunosti I kompletno napraviti problem u svojoj vezi, I dovesti je do same granice prekida…..ili ćete voljenu osobu postaviti na “ljubavni tron”, I igrati “kako ona svira”. Nije baš neki izbor, ali trenutno zlatne sredine neće biti.

Posao

Ulazak Sunca u polje ličnosti istina je – donosi Ovnovima veliku energiju, želju za pokretom, inicijativu, svest o sopstvenoj vrednosti….ali takođe može doneti I jačanje ega, preteranu ambicioznost tamo gde joj mesta nema I postupke koji vam ne idu u korist. Duže vreme vas upozoravam na impulsivnost I ishitrenost koju morate kontrolisati, pa ovo upozorenje važi I sada. Svesna sam da ste nestrpljivi I željni da što pre napravite neki preokret, ali morate biti više promišljeni. Uključite mozak, tako ćete uspeti.

Novac

Pojedini Ovnovi mogu u ovom periodu prilično profitirati kroz neke pomalo rizične investicije. No, pošto postoji mogućnost da, ako ne odigrate kako treba, ostanete I na gubitku, mogu samo da vas savetujem da budete izuzetno pažljivi.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju, a ako se bavite sportom – postoji I mogućnost povređivanja. Drugi deo nedelje donosi sklonost prehladama, virusnim infekcijama. Starija generacija Ovnova neka češće kontroliše pritisak I nivo šećera u krvi.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni