savet za dan: 22.09.2017.

"Poverenje mnoge uništi, a od nepoverenja niko nije stradao."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 18. do 24. septembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Čini vam se da se sve što pojedete, automatski „zalepi“ za vas. Naravno da je problem u ishrani. Doduše, i u vašoj statičnosti i manjku fizičkih aktivnosti, ali o tome na nekom drugom mestu. U suštini, mlad Mesec ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom...

Ljubav

Mirni dani za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. i vaš vladar Mars, i vladarka partnerskih odnosa Venera, nalaze se u znaku Device, znaku koji govori o sitnicama, svakodnevici, odgovornostima. U prevodu – vreme je za male znake pažnje, vreme je za podršku jedno drugom i za više poštovanja. Ove će nedelje izostati velike reči i velika dela, ali ćete zato oboje imati svoj mir. Ljubavi, koje su tokom leta bile vruće (čak vas i „pecnule“ po neki put) sada ulaze u svoju jesenju fazu....Vreme je za mir, tišinu....i spremanje ajvara (dobro, šalim se malo za taj ajvar....mogu i džemovi). A usamljenim Ovnovima će neko banuti u život iz vedra neba. Trigon Venere sa Uranom iz vašeg znaka doneće vam jednu iznenadnu, neobičnu, vatrenu ljubavnu priliku. Taman da ovo leto završite u velikom stilu – kroz strast!

Posao

Morate da se prilagođavate drugima, morate da se prilagođavate okolnostima, a od svog tog prilagoođavanja i odgovornosti vas već pomalo glava boli. Samo ste se u posao pretvorili, kao da vam je kalkulator u glavi, non stop u sebi sabirate, oduzimate, analizirate, trudite se da budete skoncentrisani. Naravno, više je nego izvesno da koliko god se trudili, nešto će vam promaći. Ništa strašno, ali dovoljno da se iznervirate. Dogovori u koje polažete velike nade ostaće nekako nedefinisani ili se prolongirati...

Novac

Stoji da vas neke pare mogu potrefiti u prvim danima ove nedelje, ali to ne znači da je i ostatak ovog perioda „bogat“. Šta više – moraćete da vodite računa kako trošite i u šta ulažete.

Zdravlje

Ishranu ćemo staviti na prvo mesto, jer tu morate nešto menjati. Na drugom je rekreacija, jer vam je sada zaista potrebna. Što se nerviranja tiče, o tome trenutno ne vredi ni pričati, tu je.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni