savet za dan: 26.04.2017.

"Kad kuješ svoju sreću, ne udaraj druge po prstima."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. aprila 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Pošto sedmica pred vama zahteva veću količinu energije, ali vam daje i velike aktivnosti i pokret, sigurno je da ćete kalorije trošiti brže nego inače, pa je potrebno da vaši obroci budu obilniji i raznovrsni.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, nedelja pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Takođe, možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli. Ulazak Venere u vaš znak krajem ovog perioda, donosi vam nove mogućnosti za zaljubljivanje, koje će tek postati jako aktuelne. Oni koji su u emotivnim vezama imaju pred sobom jednu živu sedmicu, ispunjenu dešavanjima. Prilično se dobro osećate, a I partner je više okrenut prema vama. Dobre su predispozicije da odnos sa voljenom osobom poboljšate. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste vaša nervoza , koja ne mora biti vezana za partnera, ali zbog nje možete povremeno neprimereno i neadekvatno reagovati. Potrudite se da do ovoga ne dođe.

Posao

Početkom sedmice imate mlad Mesec u vašem polju posla i novca, koji će pred vama otvoriti period velikih promena u ovim segmentima. Vi lično osećate da ste još uvek u nekoj tmurnoj i statičnoj fazi, ali promene su već nagoveštene i ove nedelje mogu i otpočeti. Bićete neuobičajeno aktivni, jednim delom zbog sopstvene inicijative, drugim – zbog dešavanja u poslovnom segmentu koje od vas zahtevaju ažurnost i brz tempo. Kratki rokovi vam mogu donositi nervozu i napetost u komunikaciji sa kolegama.

Novac

Trenutnim novčanim prilivima ste prilično zadovoljni. Međutim, ova vam sedmica donosi neplanirane troškove I odlive novca koje nećete moći da kontrolišete.

Zdravlje

Grlo i respiratorni trakt su još uvek slaba tačka kod mnogih pripadnika ovog znaka. Kod starijih Ovnova, potreba da prekontrolišu stanje krvnih sudova.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni