Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Emotivna kolebanja i oscilacije mogu obeležiti prva dva dana neredne sedmice. Bračni, porodični, ljubavni odnosi u ova će dva dana pretrpeti rolerkoster osećanja, strahova, besa, strasti, izvlačenja pitanja i osoba iz prošlosti. U tom su periodu jako bitne vaše reakcije – to kako ćete i da li ćete odreagovati na problem, provokaciju. Jer, na ivici ste živaca. Ako izbrojite do deset i iskulirate – naći ćete pravo rešenje. Ostatak nedelje je dobar, sem vikenda kada se možete podžapati sa članom porodice. Slobodni – pored prošlosti, koja je primarna – za vas su otvoreni flert i avantura i na dalje.

Posao

Iscediće vas neke situacije u prvih par dana sedmice koja je pred nama. Ulazite u fazu lošijih odnosa sa nadređenima i pritisaka koje možete trpeti sa njihove strane. Takođe, možete impulsivno reagovati ukoliko nešto ne bude išlo po vašim planovima. Sa nešto više volje i truda sa vaše strane, komunikacija sa saradnicima će funkcionisati. Ulazak vašeg vladara Marsa u znak Bika govori da stupate u period u kojem će sve ono što je vezano za finansije biti u fokusu kod vas. Biće više novca, borićete se za to.

Novac

Zdravlje

Trebalo bi više obratiti pažnju na način ishrane, jer su mogući jači stomačni problemi.

Hrana

Ulazak Marsa u znak Bika od utorka, može kod vas pokrenuti talas hedonizma I potrebu za više uživanja u kaloričnijoj I bogatijoj ishani. Samo nemojte preterivati i pokušajte da bazirate ishranu na povrću.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter