Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu nervozni i na isti način i izlazite. Sad, što se nervirate po pitanju posla ili novca ili porodičnih problema – šta da se radi, rešavajte usput kako dolazi....ali kada je u pitanju partner – ta vaša nervoza će biti samo kontraproduktivna. Možda ni voljena osoba baš i nije u sjajnoj fazi, ali mnogo možete pomoći vašem odnosu time što ćete se otvoriti, podržati, međusobno osloniti. I partner i vi ste jedno drugom sada mirna i sigurna luka. Slobodni Ovnovi – može biti strasti, može biti značajnih pogleda i interesantnih razgovora. Ovo je odličan period da se upoznajete više i više približite osobi koja vam se dopada. A ko je za avanturu, ma može i to – vrebajte priliku jer i ona vreba vas...

Posao

Dokle god sve radite „ni po babu ni po stričevima“ i pridržavate se ljudskih i moralnih zakona – nemate razloga za brigu. Čak i ako vam na ovaj način treba više vremena da nešto pokrenete i razradite, dobijete – nemojte se nervirati. Prosto, postoji duži ali ispravan put i postoji onaj brži – koji lako da, ali još lakše i oduzme. Ovnovima koji su krenuli onim „bržim“ putem situacija u ovoj sedmici može lupiti packe. Najpre po džepu, ali i kroz odnos sa saradnicima koji su vam od izuzetne važnosti.

Novac

Neke obaveze i račune u ovoj sedmici možete rešiti. Samo ne troškarite preterano.

Zdravlje

Malo će vas boleti glava, malo će vas boleti leđa, malo ćete imati problem sa zubima...

Hrana

Sedmica koja samo „voza“ vaša raspoloženja, donosi vam čas napete momente, čas rastresenost i odsutnost. Neki put ćete zaboraviti da jedete, neki put nećete umeti da stanete i ješćete na nervnoj bazi....Oni koji čokoladom „leče“ probleme – ove nedelje istu neće ispuštati iz ruku....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.