savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ishranu tokom ove sedmice najviše bazirajte na voću i povrću. Što se mesa i mlečnih proizvoda tiče, budite oprezniji nego inače. Dobro proverite ispravnost i kvalitet.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, evo lepih vesti za vas. Ulazite u ovu sedmicu sa mladim Mesecom u svom polju ljubavi I životnih zadovoljstava, gde se već nalaze vladar vašeg znaka Mars, Sunce I Merkur. E ako u ovom periodu ne budete srećni I zadovoljni, I ako ne pronađete osobu koja je po vašoj meri, ja lepo ne znam šta da vam kažem. Onda propuštate prilike koje bukvalno naleću na vas sa svih strana. Na volju vam da li ćete da flertujete, da avanturišete ili da tražite pravu ljubav – sada je sve moguće. Još kad pred kraj nedelje Venera bude u sekstilu sa Uranom iz vašeg polja ličnosti – pa tek onda nećete znati na koju ćete stranu pre! Dakle, uživajte, leto ljubavi ste zvanično započeli! U vašim emotivnim I bračnim relacijama – sada bi bio trenutak da se ode negde zajednički na letovanje. Sve nedoumice I probleme sa voljenom osobom možete rešiti očas posla. Dobri dani su pred vama.

Posao

Ulazak Marsa u znak Lava na kvadrat je podigao vašu energiju I doneo vam neuporedivo bolje raspoloženje, entuzijazam, ali I potrebu da izbijete u prvi plan. U ovim danima ćete uspeti da pronađete rešenja za neke probleme koji su vas mučili, jednim delom svojom ličnom angažovanošću, drugim delom podrškom od strane drugih I daškom srećnih okolnosti. Ove sedmice moguća su otvaranja nekih novih, prilično dobrih poslovnih dogovora. Ako ste nezaposleni, jake mogućnosti za dobijanje adekvatnog zaposlenja, pa makar ono bilo na kraći vremenski period.

Novac

Povoljne okolnosti u finansijskom segmentu. I dalje su aktuelni prilivi iz više izvora. Nešto više novca će vam odlaziti na zabavu, na planiranje godišnjeg odmora, ili na troškove oko dece.

Zdravlje

Ako ste stariji pripadnik znaka Ovan, bilo bi dobro da se sklanjate od vrućine, od sunca I da vodite računa, pogotovo ako imate problema sa srcem ili pritiskom. Kod mlađih – mogućnost alergija.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni