Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera vam daje privlačnost, slatkoću – ali ne onu mrljavu već punu varnica, daje da se pogledi zainteresovanih lako lepe za vas. Jupiter će vam donositi želju da se dokažete, inicijativu i akciju. Vaš vladar Mars koji roni na poslednjim stepenima znaka Riba – sve će to obojiti kod nekih dubokom potrebom za emocijama i zanosom, kod drugih – potrebom da okušaju ono što je zabranjeno, teško dostupno, teško dostižno. I ovo će delovati i na slobodne i na zauzete. Slobodni, ako im to već srce ište – mogu da se igraju tajnih igrica, ali zauzetim Ovnovima taj tip igrarija definitivno ne bismo preporučili.

Posao

Merkur je retrogradan u vašem polju papirologije, dogovora, susreta, aktivnosti. Hoće usporiti i malo zakomplikovati vašu poslovnu svakodnevicu, hoće vam doneti da vam je za završetak nečega potrebno više pokušaja, hoće doneti i po koju greškicu. Ipak, zbog svoje snage u znaku Blizanaca – kod vas će ipak postojati varijanta „sve je dobro što se dobro svrši“. Dakle, možda će putovanje biti džombasto, ali na cilj ćete po svim pitanjima uspešno stići. Finansije – kad biste manje trošili, bili biste skroz ok.

Novac

Zdravlje

Nervoza, pojačan umor. Povremeno problemi sa varenjem.

Hrana

Preosetljivost i razdražljivost imaće uticaj na vaš apetit. Prijaće vam ishrana sa većim procentom biljnih vlakana. Nemojte jesti brzinski, s nogu – jer će to otežati proces varenja I doneti vam gastro tegobe.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter