Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Retki su trenuci kada se osećate lako I opušteno, a suviše česti oni u kojima osećate pritisak. Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču I odnos. Što se slobodnih tiče, vama su ljubavne šanse otvorene I preko posla I preko društvenog života, interneta. Moguće je pokretanje jedne zanimljive pričice u kojoj ćete želeti da se opustite I uživate punim plućima. No, ukoliko ova osoba odmah na samom početku krene da vas steže I pritiska, ne verujem da ćete se tu I zadržati…

Posao

Stacionarnost Merkura koji vlada I vašim dogovorima I komunikacijom, ali I svim papirološkim pitanjima I ugovorima u ovoj nedelji – I nije dobra osnova za pokretanje iole značajnijih poslovnih priča. Šta više, I u postojećima treba vrlo voditi računa o greškama, koje se u ovom periodu itekako mogu potkrasti. Iako će vam se otvoriti jedna nova poslovna prilika, sa njom baš treba biti izuzetno obazriv iz gore navedenih razloga, osim ako je to neki kratkotrajni angažman u kojem ćete novac dobiti unapred.

Novac

Šanse za zaradu postoje tokom ove nedelje, ali je malo verovatno da će ovi prilivi novca doneti olakšanje I rasterećenje od briga.

Zdravlje

Sedmica u kojoj su snage vašeg organizma na izmaku I kada lako može doći do pada imuniteta. Posebno obratite pažnju na grlo, postoji izuzetna osetljivost.

Hrana

Vladarka vašeg polja hrane, Venera – prelazi u znak Riba tokom ove sedmice, znak koji između ostalog predstavlja umnožavanje i obilje. U narednom periodu vaš je zadatak da se oduprete iskušenjima i pokušate da budete umereni u ishrani.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.