Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve što hoćete od partnera i ljubavi – hoćete sad i odmah. Nestrpljivi ste prema sebi, prema voljenoj osobi, hoćete da rešavate sve u trenutku, hoćete da se dogovor ispoštuje istog momenta, hoćete da vam partner čita misli još pre nego što uopšte pomislite. I naravno, kako to obično biva – što vi više požurujete, sve ide sporije a vi se nervirate. Ne bih rekla da je problem u odnosu sa voljenom osobom, već u preopterećenosti obavezama, poslom. Iskulirajte malo, više se posvetite ljubavi i strasti. Slobodni Ovnovi – ne žurite sa ulaskom u vezu ili intimne odnose – koliko god da vam se neko dopada. Ne trčite.

Posao

Ulaskom Marsa u znak Jarca i vaše polje karijere i pozicije – zaista dobijate priliku da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Ne samo to – zvanično su otvorena vrata da sva vaša ambicioznost jurne u prvi plan. Retrogradnost Merkura će vas doduše usporavati, ali to je sada za vaše dobro. Planovi, dogovori, projekti – sada prolaze samo ukoliko su zaista vredni i ukoliko će trajati. Vaše je da posvetite svoje vreme i trud onim ciljevima kojima stremite – a rezultati svakako neće izostati.

Novac

Nove mogućnosti za zaradu ili novi načini zarade. Kontrolišite troškove, blago su pojačani.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljom, vratnim delom kičme.

Hrana

Ono što biste trebali – da najveći deo vaše ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja, još manji mlečni proizvodi – naročito sir, a najmanji – testenine, hleb, slatkiši. Ono što ćete uraditi – verovatno ćete redosled u potpunosti obrnuti….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.