Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Tenzija se u partnerskim odnosima jednim delom smanjuje. Sada je vreme za sređivanje i stabilizaciju, što će kod onih koji su spremni za kompromis i voljni da se potrude da komunikacija sa partnerom funkcioniše – ići bez većih problema. Kod parova kod kojih su ostali nerešeni „repovi“, ova nedelja će donositi oscilacije – jedan dan dobro, drugi dan zategnutost. No, generalno gledano – ovo jesu dani da se odnos popravlja. Slobodni Ovnovi – zanimljivo, zanimljivo. Pored prošlosti, koja će i dalje imati „pravo prvenstva“, od ove nedelje se otvaraju i jako dobre mogućnosti za glanc nove, stabilne ljubavne priče.

Posao

Vaš finansijski segment će krenuti da se oporavlja, što će vas motivisati, naročito kada su dogovori i saradnje u pitanju – bili oni stari ili novi. Naplate koje su bile u zastoju ili neka stara potraživanja – do kraja nedelje mogu biti realizovani. Iako će komunikacija sa kolegama i poslovnim partnerima i dalje imati svoje napete momente – ipak će se do dogovora i do rešenja pronalaziti put, lakše nego u prethodnom periodu. I dalje postoji potreba da više pažnje obratite na papirološka pitanja.

Novac

Zdravlje

Osetljivi disajni organi, lumbalni deo kičme. Reumatski problemi sa zglobovima.

Hrana

I u ovoj ste nedelji razapeti na sto strana i imate problem sa manjkom vremena. I pored ovakve vaše užurbanosti, ne dozvolite da vaš organizam, ali i imunitet trpe zbog neadekvatne ishrane. Pojačajte je kaloričnijim namirnicama, ali i belim lukom, celerom, limunom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter