Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera je u vašem polju ljubavi, pa svakako možete da očekujete sedmicu punu uživanja, društvenosti, dobrog provoda....Neki Ovnovi će se baš u ovoj sedmici zaputiti ka letovalištu, ka odmoru, a sigurno je da ih tamo baš čeka neko ko će u njima probuditi potrebu za flertovanjem, zavođenjem, pa i strast. Letnje avanture su divne....čak i ako ne ostanu na neko duže vreme prisutne u našim životima....U svakom slučaju – očekujte sedmicu ispunjenu pozitivnim dešavanjima i odličnim raspoloženjem! Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu nestabilnosti, ponekad čak i neprijatnih iznenađenja sa partnerom. Biće teško održati ravnotežu i balans....ipak – pokušajte!

Posao

Odnos sa autoritetima je pomalo nestabilan i treba i ove nedelje voditi računa o rečima, postupcima. Iako će vam živci biti prilično tanušni, negde biste trebali da imate na pameti ono što vam je najpreče – a to je sigurnost koju vam pruža postojeći posao. Kod nekih od vas biće jako naglašena potreba da presečete i da se oslobodite teških osoba, zahtevnosti i konstantnih prepreka koje vam nameće vaše radno mesto. Mogu samo da vam dam savet da razmislite pre konačne odluke.

Novac

Vi i novac niste prijatelji ove sedmice. U prevodu – svaki priliv vam se samo na kratko zadržava u džepu. Naglašena je rastrošnost a treba voditi računa i o rizičnim ulaganjima.

Zdravlje

Opet je nekako na prvom mestu sve ono što se vezuje za stomačni deo, kao i za varenje. Nervozu i stres smanjujte kretanjem i češćim boravkom u prirodi.

Hrana

Ma ko će još razmišljati o hrani, kada je ova sedmica puna provoda, druženja, zabavnih momenata? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno „primaknite“ ka stolu. Pažnju će vam privlačiti i apetit otvarati ukusno dekorisana jela, naročito ako ste u društvu!

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter