Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Emotivne relacije donosiće naporno funkcionisanje, pogotovo ukoliko najviše vremena posvećujete sada poslovnim obavezama i materijalnoj sferi. Manjak zajedničkih momenata može dovesti do povlačenja partnera ili čak otići na potpuno drugačiju stranu – da se partner okrene sebi, svojim prijateljima i interesima, postane težak i tvrdoglav. Ukoliko ne ranije – potrudite se da vikend iskoristite i provedete što više vremena zajedno. Slobodni Ovnovi – trend novih poznanstava, najpre preko društvenih mreža i izlazaka se nastavlja. Jedna od ovih osoba može vas jako zainteresovati. Kontakti sa bivšima.

Posao

Situacija na poslu je dosta presirajuća. Sve se vrti oko ozbiljnih poslova, dogovora, saradnji, sve se vrti oko kratkih rokova i vi nemate mnogo prostora za greške i ispravljanja. Sada morate dati svaki atom svoje snage da bi sve funkcionisalo koliko toliko po planu. U ovoj vas sedmici očekuju i teški pregovori i zahtevna komunikacija sa svima oko vas – nebitno da li su kolege, saradnici, nadređeni. Neke promene vam se baš i neće dopasti, ali ćete morati da se na njih prilagodite u hodu.

Novac

Veći prilivi, ali ujedno vam sledi i jedan veći trošak – najpre vezan za kuću ili za ukućane.

Zdravlje

Treba obratiti pažnju na ishranu. Prisutan je pojačan fizički umor. Mogućnost povreda.

Hrana

Nepovoljni aspekti koji se tokom ove sedmice vezuju za vaš imunitet i celokupno zdravstveno stanje, upozoravaju vas da obratite pažnju na ishranu. Minerali i vitamini kroz sveže voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu pomoći će vam da ojačate odbrambene snage organizma.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.