Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sedmica koja je prosto dušu dala za avanturu, za mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom, za flertovanje. Reklo bi se na prvi pogleda da vam je ljubav širom otvorila vrata, ali ne bih se ja na vašem mestu baš zaletala u zaključcima ove vrste. Sada se stvari mogu lako pokrenuti, ali je pitanje u kom pravcu će ići. Mnogo će ovih prilika da otpadne u nekom kratkom vremenskom roku. Postoji šansa da naletite na onog pravog ili na onu pravu ali samo će vreme dati svoj sud ko vredi a ko ne. Oni koji su zauzeti – šareno. Nekim parovima će biti super jer će uspevati da se uklope i da zajedničkim snagama guraju napred, ali će biti i onih koji će prosto vrebati svaku priliku da se isposvađaju....

Posao

Možda vam sada izgleda da se neke priče i situacije vrte bez ikakvih rezultata, da samo radite i radite i radite a ništa od tog svog rada ne vidite, da izgarate na poslu a dobijate mrvice....ali morate da shvatite da je ovo samo UVOD u ono što dolazi. I naravno – da nastavite dalje punim tempom. Nove mogućnosti već od ove sedmice mogu početi da se otvaraju pred vama i sigurno je da vas vode u vrlo ozbiljnom pravcu. Dobijate sve veću podršku i podsticaj od strane nadređenih osoba.

Novac

Proverite stanje neizmirenih obaveza i regulišite makar neka dugovanja.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Promene u načinu ishrane vam prijaju i sada čak i najveći skeptici među vašim prijateljima (a poznajući vaše apetite) moraju da priznaju da izgledate bolje nego ikad. Neka vam komplimenti daju dobar vetar u leđa da nastavite sa zdravijim životom“

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.