Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. Teško je da u ovoj nedelji može biti dogovora i kompromisa po pitanjima koja ste izneli na dnevni red. Nemojte dodatno talasati odnos koji je već u poslednje vreme nemiran – ili ostavite ono što vas muči „za neki drugi put“ ili makar nemojte dozvoliti da se nervoza uvuče između vas dvoje. Klonite se odluka koje su proizvod burnih emocija i nemira. Slobodni pripadnici ovog znaka odjednom će se naći pod „rafaljnom paljbom“ – sa svih strana vam dolaze ponude, predlozi za izlazak, okruženi ste osobama koje bi da ostvare ili prošire komunikaciju sa vama.

Posao

Pritisak na vas je evidentan i samo vi znate kako se trenutno nosite sa njim. S druge strane, okruženi ste „mlakim“ ljudima koji u suštini ne znaju šta hoće, pa samo prebacuju teret odgovornosti na vas i od vas očekuju da rešite njihove probleme. Vi se trenutno ne osećate sposobnim za to, pogotovo što imate svojih muka i obaveza preko glave. Povoljne informacije sredinom sedmice ulivaju vam nadu da ćete ubrzo napraviti neku značajniju promenu i rešiti se velikog dela opterećenja.

Novac

Lepi prilivi će vas sačekati tokom ove sedmice. Ipak, troškovi ih prate u stopu.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Damama problemi sa hormonima.

Hrana

Raznovrsno, raznovrsno....od svega po malo najbolja je kombinacija za ove dane. Ne preskačite povrće, i to ono sveže i ne okrećite glavu od jela koja nisu sa mesom. Ne sastoje se obroci samo od prženog ili pohovanog....a da se zasladite – voćna salata, naravno!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.