Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Poslovni segment, vaša okolina, možda čak i kraće putovanjce, kao i društvene mreže – daju slobodnim Rakovima priliku da se emotivno probude i pokrenu. Za neke od vas – svo to pokretanje će ići kroz tajnu, jer vladar polja ljubavi – planeta Mars, od vikenda ulazi u polje sakrivanja od radoznalih očiju. Emotivne priče koje sada budu pokrenute obećavaju mnogo emocija i dugotrajnost. Rakovi koji su u emotivnim ili bračnim vezama sada mogu lakše da otvore pitanja i teme oko kojih do sada nisu mogli da se dogovore. U periodu ste kada možete otputovati negde zajedno ili se više zabaviti i opustiti sa prijateljima.

Posao

Troškove i finansijske obaveze regulišete jednu po jednu, a u ovoj nedelji postoji šansa za jače prilive, za jednu solidnu novčanu „inekciju“ koja bi vam bila od pomoći. Što se samog posla i obaveza tiče – situacije su se definitivno ubrzale i neka rešenja ili papirologija koju iščekujete sada su na dohvat ruke. Dobar period za potpisivanje ugovora, početak novog posla ili dogovor oko uslova rada i plaćanja. Što se dogovora tiče – sledi vam sastanak ili susret koji može promeniti mnogo toga.

Novac

Zdravlje

Dosta solidno, osim povremenih problema sa varenjem i stomakom.

Hrana

Drugi deo sedmice donosi dane u kojima ćete biti skloni i da popustite sebi, ali i da sebi ugodite. Privlačiće vas bogata hrana, sa dosta začina i šećera – suhomesnati proizvodi, slatkiši, brza hrana.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter