Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Niko u tebi ne može da prepozna onu ozbiljnu i stidljivu ženu. Menjaš se iz dana u dan, eksperimentišeš sa svojom izgledom, nepredvidiva si svima koji su mislili da te odlicno poznaju. Novim osobama deluješ sasvim drugacije nego što se ti osecaš. Više niko ne zna ko se krije iza te tvoje maske, koju si vec duže vreme navukla na lice. Puno komuniciraš, zanimaju te sve novosti.

Posao

Na pocetku nedelje cete biti optimisticki raspoloženi i puni elana i duha. Kako se približava kraj nedelje i to one radne uglavnom cete biti melanholicnog raspoloženja. Moguca su odlaganja na ovom polju, a vi vec gubite nadu da cete se srediti i dobiti konacno rešenje kada je posao u pitanju. Predstavnicima trece dekade i to onima koji nisu zaposleni stoji zaposlenje ili informacije o istom tokom ove nedelje.

Novac

Ocekuju vas povecani prihodi, dok ce pojedini ovog znaka dobiti ili zaostale plate ili ce im neko konacno vratiti dug.

Zdravlje

Imaš pojacanu potrebu za fizickim aktivnostima, prija ti bavljenje sportom jer tu utrošiš svu negativnu energiju koju prikupiš u kontaktu sa ljudima.,

Hrana

Slatka gazirana pica, kolace izbegavajte tokom ovih dana. Creva su vam se ulenjila pa su moguci i zdravstveni problemi. Blaže šetnje ce vam svakako prijati.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.