Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovoj će se sedmici razgovori I komunikacija sa partnerom vrteti samo I isključivo oko nekih dosadnih, svakodnevnih tema. Činiće vam se da ste izgubili onu nit koja vas je spajala I možete se povremeno osećati nezadovoljno I neispunjeno. Ipak, u drugom delu sedmice situacija će polako krenuti na bolje jer će partner konačno da se otvori po nekim pitanjima I pruži vam više I nežnosti I pažnje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam doneti bolje raspoloženje I učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas…

Posao

Neke nove poslovne prilike se otvaraju pred vama. Možda ih nećete u samom početku doživljavati kao nešto iole ozbiljno ali to ne znači da nećete ubrzo shvatiti da bi ovo mogla biti prava priča za vas. Gradite svoje društvene konekcije jer baš preko osobe koju poznajete ili sa kojom se družite možete doći u priliku da ostvarite nešto dosta ozbiljno po pitanju posla, a što se može vezivati I za inostranstvo. Takođe, neki od vas će baš u ovoj nedelji dobiti veliku podršku za svoje planove.

Novac

Neke novčane pogodnosti se otvaraju pred vama I sigurno je da ćete u ovoj sedmici zaraditi. No, sa druge strane – morate redukovati troškove…

Zdravlje

Psihički ste dosta istrošeni a zbog toga povremeno jako neraspoloženi I nervozni. Potreban vam je mir I što više boravka na svežem vazduhu.

Hrana

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko prolećno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedelji imati I prilike I volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti I da se krećete više.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.