Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ljubav preko posla, ljubav preko društvenih mreža, ljubav preko prijatelja (ili sa prijateljem) – to je ono što čeka slobodne Rakove tokom ovog perioda. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, pa će biti lako ostvariti, pa i pojačati komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ipak, za bilo šta ozbiljnije – moraćete da prihvatite da je tempo dešavanja vrlo spor. Jedino što vas brzinski može potrefiti jeste avantura i neki neobavezni kontakti. Pa vi sad, izvolite – kako vam srcu drago. Oni koji su u vezama i brakovima – komunikacija sa partnerom je ove nedelje vrlo zahtevna, pogotovo ako ste vi ili druga strana opsednuti sumnjom i ljubomorom.

Posao

Sunce tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i zajedno sa Merkurom koji je već neko vreme tu – imaćete priliku da istaknete sebe i pokušate da izbijete u prvi plan. Ipak, ne računajte na to da će vam biti lako, jer postoje osobe sa kojima je teško dogovoriti se, i koje vam non stop nešto zameraju, traže dlaku u jajetu ili vas pritiskaju nerazumnim zahtevima. Samo polako, sve ovo ide ka pozitivnom razrešenju. Dobra je nedelja da pokrenete neke svoje planove, bez obzira na početne teškoće.

Novac

Prilike za zaradu su dobre i sigurno je da će se više novca sliti u vaše džepove. Ipak, mora se priznati da ga vi sa jakim entuzijazmom i trošite….

Zdravlje

Kod mlađih Rakova – uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji će imati meteoropatske tegobe, naročito su naglašeni problemi sa pritiskom.

Hrana

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte preterivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter