Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – nije savršeno, ali nije ni toliko loše. Zbog kvadrata retrogradnog Marsa sa Uranom može povremeno dolaziti do burnih, ali kratkotrajnih rasprava, ali ostali nebeski aspekti su na vašoj strani i uglavnom će vam donositi korektan odnos i solidnu komunikaciju sa voljenom osobom. Još ako budete mogli da otputujete negde zajedno – sva nervoza će otići samo na planiranje putovanja, a provod će biti više nego dobar! Ukoliko ste sami – jedino što treba izbegavati jesu neke avanturice sa zauzetim kolegama – od tog posla neće biti ništa ni valjano ni trajno. Lepu energiju koju nosite trenutno usmerite na nova poznanstva, na izlaske i na dobar provod. I ljubav je tu, nije daleko od vas!

Posao

Pravi je trenutak da tražite nove mogućnosti, nove saradnike, da kopate i rukama i nogama da otvorite sebi dogovore i poslovne projekte koje ste „pikirali“. Nemojte da vas iznenadi ukoliko sve bude išlo „na skokove“ – korak napred, korak nazad. Samo polako i istrajno i izguraćete ono što želite. Neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija rešiti.

Novac

Polako primećujete da vam troškovi koje ne kontrolišete, rastu i oduzimaju najveći deo onoga što zaradite. Promenite način funkcionisanja.

Zdravlje

Uglavnom vrlo dobro. Manje smetnje sa crevima i varenjem ili bolovi u želucu kod starijih pripadnika ovog znaka.

Hrana

Ove nedelje bi vam najviše odgovarale obrok – salate, mešavina ribe ili mesa sa puno povrća i pastom. Još ako u ovo dodate maslinovo ulje, malo grčkog jogurta, začinite limunom i morskom solju – vaš savršeno izbalansiran obrok je tu!

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter