Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prilika je da ove sedmice odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom usmerite nekim novim tokovima – uzbudljivijim, zanosnijim, sa manje opterećenja, a više podsticajnih dešavanja i dobre komunikacije. Zaboravite ono što je bilo a nije valjalo, i napravite nov početak za vas dvoje. Naravno, ne morate tako – možete aspekte koji su aktuelni iskoristiti i na drugačiji način – time što ćete pojačati nervozu, stres, tvrdoglavost, a samim tim – i dodatno destabilizovati odnos sa voljenom osobom. Na vama je na koju ćete stranu. Što se slobodnih tiče, ova je nedelja dušu dala da osvojite onu osobu koju želite. I ne samo osvojite – da joj potpuno zavrtite mozak i zajednički uplovite u jednu strasnu ljubavnu priču.

Posao

Poslovna svakodnevica i dalje je puna uzbuđenja koja su jednim delom pozitivna i podsticajna, a drugim – donose vam ne baš sjajne odnose sa kolegama. No, to je sada u drugom planu – bitno je da je vaš nastup drugačiji – da imate više inicijative, samopouzdanja, pa nije ni čudo što će vam se otvoriti prilika za kontakt sa poslovno jakim ljudima. Neke poslovne šanse i mogućnosti za promenu će se pokrenuti neočekivano. Pojedini Rakovi mogu dobiti i ponudu za promenu radnog mesta ili unapređenje.

Novac

Razmislite da li vam je zaista neophodan kredit ili pozajmljivanje novca. Trenutno niste u mogućnosti da ispoštujete rokove što se vraćanja tiče...

Zdravlje

Starijima stoji nepovoljna zdravstvena sedmica, osetljivi ste i moguće su prehlade, viroze. Što se mlađih Rakova tiče, uglavnom ćete funkcionisati dobro.

Hrana

Prijaće vam lagana hrana, što je dobrodošla promena u odnosu na protekli period, u kojem niste mogli da povučete ručnu kočnicu kada su omiljene namirnice u pitanju. Pojačajte unos namirnica bogatih vitaminom C – južnim voćem, ali i paprikama, kiselim kupusom....

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter