Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite kroz opoziciju Meseca iz vašeg znaka sa Saturnom i Plutonom iz polja partnerstava. Iako će odnos sa voljenom osobom biti prilično korektan, ovaj aspekt govori da vi lično, iznutra – ne osećate sigurnost i da smatrate da po nekim pitanjima postoji distanciranost ili nerazumevanje između vas dvoje. Ne donosite zaključke naprečac niti mučite sebe pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore. Od pred kraj nedelje osećaćete se mnogo stabilnije i mirnije. Slobodni Rakovi – nekako ste mi živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite – puštate da vam pokažu da li vas zavređuju....

Posao

Vrlo interesantna sedmica je pred vama. Pozitivno će vas iznenaditi informacije koje dolaze do vas – daju vam veliku nadu da ćete uspeti u svojim namerama i iako kod vas i dalje postoji skepticizam – spremni ste da krenete ovim putem i donesete odluke. U ovoj nedelji očekujte završetak pregovora iz prethodnog perioda – i to u vašu korist. Dobra mogućnost za nove klijente, nove poslovne partnere, a ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se bacite u aktivniju potragu.

Novac

Mogućnost višestrukih priliva. Dodatna poslovna angažovanja.

Zdravlje

Nedelja u kojoj bi trebalo više se opustiti i odmoriti.

Hrana

I sami ćete primetiti da vam stomak vrlo čudno reaguje, čak i na one namirnice sa kojima nikada do sada niste imali problema. nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.