Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16.04.2018 - 22.04.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neke od vas prošlost još uvek svojim kandžama pokušava da zadrži uz sebe, ali iako ste još uvek pomalo „slabi“ na ovu osobu, malo je izvesno da ćete ostati. Ove nedelje je mlad Mesec u znaku Ovna, donosi vam nove vas, jače, snažnije, svesne toga da je vreme za neke nove početke. Koliko je za one Rakove koji su opterećeni prošlošću ovo dobar period da se oslobode i krenu dalje svojim putem, toliko je za one koji su u nestabilnim vezama ovo vreme kada se lako može doći do stavljanja tačke. Ako smatrate da odnos sa voljenom osobom vredi truda, vreme je da se uvedu pozitivne promene, koje će vas oboje odvesti putem sklada i stabilnosti. Ako vam je već svega dosta....pa, šta da vam kažem. Vreme je....

Posao

Komunikacija sa saradnicima funkcioniše mnogo bolje i sada se može krenuti sa realizacijom planova i projekata. Stvari se pomiču unapred, i to je sada već evidentno. Mlad Mesec i Sunce u konjukciji sa Uranom u vašem polju karijere dobar su podsticaj da napravite pozitivnu promenu, da napredujete, da osvojite jače pozicije. Doduše, neki od vas će sada biti skloni da presecaju, i iako će vaši postupci delovati impulsivno, iza njih stoji duboko razmišljanje i jaka odluka. Ostavljate staro da biste otpočeli novo.

Novac

Dobre mogućnosti za zaradu stoje vam tokom ove sedmice. Doduše, sve ide uz malo rizika, malo iznenađenja i neočekivano – ali može biti prilično povoljno po vas.

Zdravlje

Više obratite pažnju na grlo, na sinuse, generalno – na disajne organe. Na najmanji nagoveštaj prehlade, krenite sa vitaminima, čajevima, pastilama za grlo.

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani, a neki od vas su poprilično „ubledeli“. Zato – prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, jedite džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter