Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u vašem polju ličnosti ozbiljno je počela da radi svoj posao – da ulepša, umekša, oplemeni i vas i emotivne odnose u kojima ste – i tokom ove nedelje će ova njena obaveza biti maltene pa besprekorno obavljena. Zaista je malo situacija koje u ovom periodu mogu dovesti do problema i tenzije u partnerstvima, tako da će se one i inače stabilne veze dodatno popraviti, a one nestabilne – krenuti put oporavka. Slobodni Rakovi – ljubav koja vam se lagano prikradala iza leđa, sada je tu u punom sjaju. Ništa vas ne sprečava da je uzmete jer sada sve jeste na vašoj strani. Zagnjurite se u emocije.

Posao

Ne mogu da kažem da vam je poslovna situacija savršena, ali realno gledano – i nije toliko loša. Venera vam sada ne pomaže samo po pitanjima ljubavi, ne – ona donosi i nove, srećne okolnosti u vaš život koje itekako možete poslovno upotrebiti. Imate sreću koja vam u ovoj nedelji neštedimice deli svoje darove, imate podršku, imate prijatelje koji vas guraju – vaše je sada samo da ozbiljno prionete na posao i iskoristite sve ono što vam se nudi. Uživajte, ali i za pojas zadenite. U prevodu – radite, isplatiće vam se.

Novac

I pored poboljšanja i bolje energije i kod vas – taj finansijski segment je na klackalici.

Zdravlje

Prošetajte do ginekologa ako ste dama Rak – imate priliku da neku sitnu problematiku brzo rešite.

Hrana

Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta. Veneru u svom znaku koristite za ljubav, a ne za prejedanje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.