savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta.

Ljubav

Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču – nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Sad, šta će od toga biti dalje – bolje da sačekamo pa da vidimo....nego da vam ja dajem prognozu, jer mislim da vam se ona ne bi dopala....Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama...vama prosto ne znam šta bih rekla. Bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima...Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete – otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost...i tako dalje i tako dalje. Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voleti. A to je baš fino.

Posao

Malo su čudni aspekti za Rakove u poslovnom segmentu ove nedelje. Situacija je takva, da ako se pokrenete i budete aktivni, možete ostvariti solidne rezultate. Međutim, neki od vas neće imati niti motiva niti želje da se posebno angažuju, pa će propustiti neke poslovne šanse. Dalje, u vašim planovima i dogovorima morate biti realniji i pokušati da sagledate sa svih strana situaciju, jer se lako možete uplesti u neke poslove od kojih ćete mnogo očekivati, a malo dobiti. Ako već ne možete sami da saberete i oduzmete šta valja, a šta ne – pokušajte da pitate za savet osobe od poverenja.

Novac

Novac će vam dolaziti, ali ćete ga vi nemilice trošiti. Ako planirate neka veća ulaganja i investicije, morate biti na oprezu.

Zdravlje

Sem hedonizma i velike potrebe za hranom, Rakovi u ovoj nedelji mogu imati problema sa stomačnim delom. Starija populacija – mogućnost za holesterol i povećanje šećera u krvi. Takođe, ženski Rakovi bi trebali da prošetaju do ginekologa.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni