Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Slatka i ljupka Venera je u vašem polju ličnosti, pa ćete vi baš tako delovati na suprotni pol, koji će uživati da se nađe u vašem društvu. Sem novih osoba, ovaj period u vašem životu može privući kao magnetom i bivše partnere, čak u jednom momentu možete osetiti onaj „žal za prošlošću“ i možda razmišljati da nekome ipak date i drugu šansu. Naravno, to vam se nikako ne preporučuje, oslobodite sebe onoga što je bilo i dajte šansu budućnosti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, smetaće vam što partner ne odgovara na isti način na vašu potrebu za ljubavlju, privrženošću, bliskošću. Pogotovo ukoliko ste u dužoj vezi i negde ste već spremni za „svadbena zvona“ a druga strana se pravi da „nije odavde“. Samo polako....

Posao

Ukoliko dođe do neke promene po pitanju poslovnog segmenta, ona će se dogoditi u prvom delu ove sedmice. Ako je „omašite“, onda ćete morati da čekate još neko vreme na nove poslovne šanse. Kod nekih će biti primetno nezadovoljstvo postojećim saradničkim odnosima, naročito ako finansijski momenat ne bude u ovoj nedelji onakav kakvog ste očekivali. Neko ko ima više iskustva od vas koči vas po pitanju ideja koje imate. Možda je i bolje da sačekate još neko vreme za realizaciju....

Novac

Finansijski – stoje mogućnosti za dodatnu zaradu, ali i za rešavanje jednog dugovanja. Ukoliko vam u bilo kom trenutku bude potreban novac, možete se slobodno osloniti na pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Varenje, stomačni deo. Mogući su problemi sa jetrom i žuči kod starijih pripadnika znaka. Proverite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Hrana

Eto Venere kod vas, a eto i velikih promena raspoloženja.....Biće vam tako fino da se „tešite“ slatkišima, ali i hranom koju niko ne zna da spremi kao vaša mama....Dobro, zbog Venere ćete svakako biti lepi, ali ne morate da budete baš „lepi, pa debeli“....zar ne?

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter