savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Pošto u ovu sedmicu ulazite sa mladim Mesecom, vladarom vašeg znaka – ovo bi bio odličan momenat da napravite neke velike promene u svojoj ishrani ili da otpočnete sa dijetom, jer će rezultati biti brzo vidljivi.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, sve više se u vašem okruženju pojavljuju zanimljive osobe. Ovo ne znači automatski da ćete se odmah zaljubiti “preko glave”, ali ćete definitivno osećati mnogo jači poticaj da zaista otpočnete neku emotivnu priču. Nemate loše prilike za ovako nešto, ali zbog pomalo nestabilnih aspekata, sve bar u prvi mah doživite kao letnju ljubav….ne mora da znači da neće potrajati, ali budite opušteni I ne pravite odmah velike planove za budućnost. U vašim emotivnim I bračnim relacijama, dosta je mirnija situacija nego inače. Neke strasti su se smirile, dosta problema je rešeno, ratne sekire su zakopane I bar za sada, uglavnom miruju. Moguće je da je jednim delom sve ovo posledica toga što ste vi drastično okrenuti ličnim ciljevima, interesima, poslovnom segmentu. Takođe, ako ste zajednički odlučili da odete na letovanje, nećete želeti da razmišljate o problemima, više ćete se usmeriti na uživanje.

Posao

Mlad Mesec u polju posla I novca, pored već prisutnih – Merkura, Marsa I Sunca, Rakove u potpunosti usmerava na ovaj životni segment. Vreme je da se bacite na ono što vam je bitno, da pokrenete neke poslovne priče, da potražite I nove saradnike koje ćete zainteresovati za ono što imate da ponudite. U drugom delu nedelje stoje vam jake mogućnosti za nove poslovne dogovore, za dodatno angažovanje, a ovo je dobar trenutak I za nezaposlene Rakove. Imaćete veliku podršku od nekih ljudi koje ste zadužili, a koji su sada spremni da vam tu uslugu I uzvrate.

Novac

Otvaraju se velike mogućnosti da gro vaših problema počnete da rešavate. Nove novčane prilike hrle ka vama.

Zdravlje

Mlađi Rakovi će funkcionisati dobro, mada će početkom nedelje imati blag psihički mad I demoralisanost. Pripadnici starije generacije neka obrate pažnju na kardio vaskularni sistem.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni