Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pomračenje Meseca koji vlada vašim znakom i kvadratni aspekt koji postoji sa Saturnom koji vlada vašim partnerskim odnosima uvode Rakove u šestomesečnu fazu rešavanja i definisanja partnerstava. Pa će se tako neki Rakovi odlučiti na prinove, drugi na ulazak u brak ili početak zajedničkog života, neki će doći do kraja i stavljanja tačke na partnerstvo u kojem su a neki će se vratiti u prošlost – da je isprave ili zaključe. U ovoj će nedelji konkretno i vaš odnos ali i ponašanje partnera i vas oscilirati – ići će se iz plusa u minus i obrnuto. Slobodni mogu u tajnu vezu ili u slatku iluziju i snove. A mogu i da se bave sobom, što je bolje.

Posao

S jedne strane – okolnosti vas podstiču da menjate nešto i da se pokrećete. Sa druge – vi čas idete napred, čas unazad – kao da ni sami niste sigurni koji bi potez bio pravi za vas. Jedna poslovna ponuda ili predlog postaje aktuelna u drugom delu sedmice. Na prvi pogled, ovo izgleda vrlo korektno i kao da bi vredelo razmisliti o tome. Ukoliko se vezuje za inostranstvo ili za rad za stranu firmu – nemojte žuriti sa odlukom, sačekajte još malo. Finansije vam zadaju glavobolju, najpre zbog troškova.

Novac

Zdravlje

Glavobolje, alergije.

Hrana

Neke namirnice vam ni malo neće prijati i mogu izazivati ili problem sa varenjem, nadimanjem ili pojačano lučenje želudačne kiseline. Doduše, malo je to I na nervnoj bazi….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter